Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Andlighet


Men hjärtat vill

när de passerar den svarta bäcken
i Kidrondalen
har han bestämt sig
inget pris är för högt
denna kärlek kostar allt

kroppen ryggar för smärtan

men hjärtat vill

”de är inte värda det”
förnuftet skriker

”de är alla skyldiga”
tron kräver hämnd

”du borde veta bättre”
religionen gör ett sista desperat försök

men hjärtat vill




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-30 08:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP