Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi som inte gick att lita på

Våra ansikten i halvskugga
som oberäkneligt
byter skepnad
mitt i en mening
på väg mot ett mål

Vi byter riktning
misstror varandra
En förvriden sanning
är också en sanning
när mottagaren är stum
och har bakbundna händer




Fri vers av Påfågelfjäder
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-30 14:36



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Distinkt analys av vanliga mänskliga relationer, inte minst i s.k. sociala media.
Rubriken borde stå i presens; "går att lita på".
2021-10-30

  Larz Gustafsson VIP
Syftar du på socialdemokraterna?
Träffsäkert i så fall.
2021-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Påfågelfjäder