Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLUMPSTUMPEN.

SLUMPFAKTOR.

Den goda människans handlingar,
måste beröra livet med vördnad.
Emedan alltid livsglädjen,
skapar en inre lycka.

Epikurism ger denna förmåga,
en gedigen plattform.
Där skapas då,
ett framtida fortsatt liv.

I dag är Värdegrundens plattform,
att livet skall prioriteras.
Därav bör det döda,
bygga ett minnets glädje.

Konspirationsteoretiskt.

Man kan alltid se det döda,
som positivt.

Se istället med ett glädjerop,
det levande hos människan.
Livets princip måste prioritera mångfald.
Vilket alltid bör förbli vår värdegrund.

Bosse 30 oktober 2021.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 81 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-30 17:19



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Goda reflektiva direktiv!
2021-11-03

    Sefarge VIP
Kloka insiktsfulla ord
De finns människor
Som gräver ner sig
i Döingar med ande
-kontakt,men struntar
I sina levande anhöriga
Men så fort någon av
-lidit! Då kommer dom
springande för att håva
in pengar!
Urrk!



2021-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten