Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skakar av sig sitt alfabet i badvattnet



Stämgaffelns ton, alfabetets början.
Stråkdrag i mörkret. Följ med
och dela ut kastruller

Sprickan i krukan.
Barnet i krukan
klappar i händerna.
_________
_________

Slå ut dina vingar över min bleka rygg
flyger in i din sol, avklädd

höstfönster.
Högspänningsledningar faller i stormen
en gång bytte jag efternamn till Frostström
ska vi ställa
några frågor. Drömmer du
ofta om det?

Kanske bara ett knäppt skämt. Sammanbitet
Den inre regnbågens färger
Den inre flodens musik




Fri vers av räddare/antenner
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-30 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

räddare/antenner
räddare/antenner