Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En envägskommunikation.


Vad jag ville säga


det var vad jag ville säga
när du sa något vettigt
och jag bara sa "ja."
vad jag ville säga
när du sa att något
var vackert
och jag sa ingenting.
vad jag ville säga var
"varför pratar vi så här?"
som om jag inte visste
vad du känner
även om du inte
berättar det för mig,
om du inte säger det.
du är kvick,
du är vacker,
du förstår.
"jag vet."
det var vad jag ville säga.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Koloristen
Läst 204 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-10-31 00:02



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

Tråkig rubrik men fin gestaltning av att inte ha kontakt med en människa som betyder allt.

2021-11-01

  AiA Maria den fria


Ord som når

SOL!

Tack!
2021-10-31

  Lottie Ålhed VIP
Fint diktat och skrivet!
2021-10-31

  agh.nilsson VIP
Så viktigt att bryta isen och bygga en brygga.
Vackert.
2021-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen