Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegeln

Vem är du
att blåsa ut mina nyss tända innersta värmeljus

Du som ser till dess falnande låga

Just bara så att du tillåter tändstickan mot plånet
mot veken

Så där så att jag flämtar till i tro

Spegeln




Fri vers (Fri form) av Jeanette Sandelin
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-31 09:30



Bookmark and Share


  SatansSon
så ser man ut verkar dikten som. spegeln säger det.
2021-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Jeanette Sandelin
Jeanette Sandelin