Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till A


Så äter jag äpplet och det har gått en stund,
jag fimpar cigaretten, kör till stranden, kör tillbaka,
och det har gått en stund.
Jag sover hela natten
vaknar nästan inte alls.
Alla outhärdliga stunder härdar jag ut.
Tills musiken bryter tystnaden,
och jag för en stund glömmer
att utan dig
är livet outhärdligt.




Fri vers av ingeling
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-31 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingeling
ingeling