Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Villkorslös kärlek

Villkorslös kärlek innebär att ge en annan människa det;
utan att fordra en gentjänst.
Det kan ibland vara svårt att leva efter denna princip;
men om man känner att man behöver stärka sin kraft,
på det området, så kan man göra en hel del åt det.
Man kan försöka öka sitt livsmod;
t.ex att ägna sig åt någon intressant hobby,
så att man kan ösa ur dess lådor för att få styrka.
I mitt fall rör det sig framför allt om:
Resurslådan, , Kraftlådan. Kunskapslådan.
Ur dessa kan jag hämta kraft och livsmod som jag kan dela med mig av.
Det ena kan också ge det andra.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-10-31 14:36



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Tack, jag tror den hjälpte mig
2021-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP