Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Lars Gustafsson


Kort om tid

Min tid på jorden är kort
den kallas "nuet"




Övriga genrer (Aforism) av Bengt H VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-10-31 14:52



Bookmark and Share


  SatansSon
kort och kärnfull och sann.
2021-11-01

  lodjuret/seglare VIP
Så fjortonhundrasju var då då, tänka att jämt skall maskinen grläset slå slå, det fanns få instrument på den tiden, men klädedräkten verkade enkel som sviden, blott en av varje ägde nog bondfan, som väl gick och slog 'dank' endera dan...


(Även dagens id-råtta, kan av en i tung metall kasta, ja slunga, en kula...)
2021-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP