Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista oktober på Riksväg 52


Starkare än Arne Tammer
i oktobers högvarv
nerför 52:an på mountainbike
med Like A Rolling Stone i öronen
och solen i nacken!




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-31 15:00



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Verkligen pedalpoetiskt Skrivelse
Med stärkande utlevade
upplevelse-känsla
inrymt i bagaget!
;)


2021-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP