Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fann den kvinna Jag alltid velat vara

Det flödar av sol
I en kropp som glöder

Liv

Lust

Känslan av att vara
Den kvinnan
Som jag längtat efter att bli

Ödmjuk inför livet

För den känslan

Att finna njutningen

Älska att vara

Ta

Ge

Självkänslan

Ett stort exploderande

Big bang

Ett eget inre universum




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 142 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-10-31 15:06



Bookmark and Share


  agh.nilsson VIP
Sluta aldrig brinna!
2021-11-02

  Bjarne Nordbö
Fin bild.
2021-11-01

  Gunnar Hilén VIP
En sån känsla !
2021-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish