Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ASYMETRISKT VISA

SYMPATI.

Klamp och klump,
nu möts Vi
av en slump.
Kan en stump,
älska en rump, likt
denna feta gump.

gungeligung
ordet flyger
mot himlens rum

Sakligt jag nickar,
för publiken vart stum.
Av denna dikten.

när den deklamerades
om än stilla och offentligt

Bosse 31 oktober 2021.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Bossepoet från Österbotten
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-31 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten