Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vit längtan (vi)

 

I ögonblick var dag 

ännu. Kraschar du likt jag 

längs järnvägsspårets doft

hisnande ögonblick bortspolade 

av någon slags sjuklig sorg 

 

i hugg återerövrar vi var dag 

definitionen av någon slags 

mänsklighet i tovor skuggorna 

av det verkliga 




Bunden vers av smultronbergen VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-11-01 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP