Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


899.The head cleared up too late...

narcissism larv
gått vilse i sitt nät...

...Du... blev blind döv
och djävulskt försäker

förnekade avvisade
och var felaktigt
försiktig

till det faktum att
#OGYNNSAMMA FALL#
glider förbi dig

...men...

*DET VAKSAMMA ÖGAT
AV TOPPENS/EKO*

har tagit ikapp dig
i #ETER# ...

===
the head cleared up too late
===

549.2017/10/26 L.EK p.se

(Brandfackla)




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-01 07:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP