Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Desperat åskådare


Det ofattbart uppenbart omoraliska

ingen trojansk häst
inte en fullträff från rymden

inte en gökunge heller
och inte många miljoner trampminor

inte ett mikrobiologiskt anfall
och inte en ulv i fårakläder

eller något annat försåtligt

de väljer alla samfällt
att kasta sig ner under huggbilan




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2021-11-01 08:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP