Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sekundkort mirakel

den blixtrar till
i vattendroppen
lyser upp världen
bländar dig
just innan barret
av dess tyngd
störtar mot marken
och drar den med sig
tömd
ljudlöst
ljuslöst mot glömskan
solkatten




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-01 08:14



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Andlöst belysande
Poesi!
;)

2021-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP