Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Surrealistiska Girlanger


En giraff gifter sig

På Afrikas savann

Ett skådespel utspelar sig

En stelbent giraff gifter sig

Med en badtunna

Fylld med fiskrom

Till helgen ska dom

Ha sin bröllopsnatt

Giraffen kommer att

bli blöt av lust och fägring

och bada i fiskrommen

Sängen de ska sova i

Är fylld med vatten

Mellan papperslakan

Vilar ett hjärta så skört

Bakom byrån står ett paraply

Med en krans av gullvivor

Målade ovanpå duken

Till denna fest en helg

Är Herr Noshörning inbjuden

Han kommer att spela dum

För att kunna göra sig av med

Giraffen och badtunnan

Som han likt en haj tröttnat på

Men ack så han bedrog sig själv

 

Taleptox Skrev

Den 20201102

<+>




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2021-11-01 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP