Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skall bekänna en sak

Jag skall bekänna en viss sak trots att jag kanske "hängs" ut och kommer betraktas som en misstänkt snuskgubbe.
Efter att gett det hela ett dygns betänketid återvände jag till biblioteket för att se om
boken fanns kvar. Och det gjorde den. Fittskrift. Med undertitel " en antologi om fittor".
Jag räknar till sju författare som dragit sitt till stacken varav en är redaktör. Samtliga är av lätt förståeliga skäl kvinnor.Boken kom ut 2021 så den kan nog sägas rykande färsk. Jag läser att jag håller en bok med potential att bli en raritet. Första upplagan första tryckningen. Men man kan aldrig vara helt säker. Jag köpte på spekulation en gång en bok som gick under beteckningen "Maos lilla röda" mycket vatten har runnit under norrbro som man säger ibland.
Boken förefaller vara skriven av några ja det kan man undra, kvinnosakskvinnor av den mest radikala sort? Jag noterade vid en hastig genomläsning att man i ett positivt sammanhang konsekvent hade ersatt man med Hen eller en (modell värmländska?) man fanns bara kvar i negativa ordsammanställningar som mansförtryck
I början på varje kapitel fanns ett fittgalleri på fotografier av typ medaljong fanns fittor fotograferade och enbart fittor nio stycken noga räknat. grupperade åtta mindre runt en större bild.
Jag tänkte först a)ack dessa konstnärssjälar b)tänk om jag i min ungdom haft tillgång till denna handfasta sexualupplysning hade jag kunnat bli lyckligare? c)
Hade jag kunnat tillfredsställa de kvinnor som jag älskat med på ett bättre sätt hade de blivit lyckliga?
Jag minns fd centerledaren Fälldin Va är det för frågor? Glöm sådana frågor.




Övriga genrer (Kåseri) av Sören Turesson VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-01 18:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Man kan undra - ur led är tiden!
2021-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP