Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
genom det skrivna att bli sedd


till poeten

en vacker dag
i tidens hjärta



 kärleken susar i vinden
känslor en oas



 i själens inre landskap
en orörd blomma slår ut 



att se dagens ljus
i känslosam mjuk beröring



och känna all din
kärlek som bor i ditt hjärta



skapande meningar
att känna dina tankar



orden landar
på ett vackert pappersark
när pennan fylls med glöd

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-01 18:39



Bookmark and Share


  den nakna poeten
bra och fint skrivet
2021-11-06

  Knickedick
det är väl även datorn som fylls med glöd nuförtiden?

Snyggt ihopsatt om allas vår ambition att skriva något häpnadsväckande
2021-11-01
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP