Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmedöden

Moder Jord hon vill

få saker gjorda

få saker blir gjorda

ta tempen på planeten

och sen vänta

2045

2050

2060

2070 ?

tills febern får svetten

att glimma här

och brinna i Indien

må vi älska bastu allesammans




Fri vers (Fri form) av Essisen
Läst 103 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-01 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Essisen
Essisen