Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän.

Jag vill utforska det gömda landet
Vill lära känna
Lära mig dig
Jag vill se med dina ögon
Vill känna din själ
Ditt mystiska väsen
Jag vill sitta där i din värld
Hålla din hand
I solsken, i regn

För evigt, min vän.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-02 02:44



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Så vackra ord i längtan som vilar…
2021-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP