Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam

Hon är sen, klockan är natt.

Jag känner all ignorans, kristallisk.

Hon skär sig med en fjäder, våldsamt skör.

Det blöder lätt från ett sår, tårar faller mot ett fönster.

Kvava andetag i ett rum av gammalt.

Känslan av slitna paneler och begär.

Jag har drömt men aldrig känt, tankar som alltid bränts.




Skapa | Skriva av Sorgsenblick
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-02 03:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sorgsenblick

Senast publicerade
Ensam
Nicole
* Se alla