Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öva i att vara

Man övar sig varje dag
på det där med
att vara människa.

Sällan ger man sig själv godkänt.

Jag ger Dig ett A
för då den gången.

Vilken gång?

Det vet du.




Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-02 06:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP