Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Surrealistiska Girlanger


Pizza för Björnar

Två bröder från Marocko

Driver en Pizzeria

I utkanten av Falun

Neonskylten lyser varje kväll

Med färgglada Bokstäver

”Björnens Pizzeria”

Namnet har de fått ifrån

Kommunalrådet Björns förnamn

Han är kommunalråd i Falun

Och brukar besöka pizzerian

På luncher vid 12 tiden

Det var han som godkände

Att de startade Pizzerian

en gång i tiden för några år sedan

Björn har en kompis som också

Heter Björn och han brukar också

Gå med på deras lunchträffar

Där de äter Pizza för Björnar

Det gick bra i början för bröderna

Men sedan har affärerna

Börjat gått sämre en tid

Det har spridits ut ett illasinnat

Rykte att de tillagar pizza på

Björnkött från Björnar de

Skjutit ute i skogen i Dalarna

Men båda Björnarna från Kommun

Är vid liv och Fortsätter att

besöka Pizzerian utan bekymmer

Och äter Pizza för Björnar

 

Taleptox Skrev

Den 20201102

<+>




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-02 07:11



Bookmark and Share


  annalena VIP
Hahaha så kul .Bra skrivet ned klurigheter.Tack A-L
2021-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP