Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det oerhörda

Speglingarna döljer två dörrar
det stora mörkret omgärdar dem
valvet ovanför dryper av vitt
blir hängande i ljusänglars grepp

Ur rymden stiger hans gråa hår
ögonen trötta och glansiga
skägget spretande åt alla håll
talar lamt om det oerhörda

Farligt är att färdas till jorden
till nederlag bland galaxerna
i myllret av äkta mänskobarn
dukar han under för egen hand




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-02 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP