Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag går inte efter en mall.

Denna stress gör mig så less
Jag vill härifrån dra, för att jag inte mår bra.

Jag går inte efter någon mall och det kommer bli mitt fall.

Trots att jag är så viljestark, behöver jag också i baken en spark.

Denna stress gör mig så less
Jag vill härifrån dra, för att jag inte mår bra.




Fri vers av Jasmine_S
Läst 119 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-11-02 10:43



Bookmark and Share


  agh.nilsson VIP
Den där personen i dikten kommer klara sig galant! Full av kärlek och fantasi.
2021-11-02

  Blomma-Stjärna VIP
klart jag håller på dig - din unika stil och viljestyrka - hoppas du får en spark i baken just i rättan tid
2021-11-02

    Sefarge VIP
Smart lustig skrivelse!Tänk
ha en sparkstötting o fara ut
på i glänsande nysnö.Det var
tider det! Ursäkta ivägfarande
tankebanor. ..
;)


2021-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Jasmine_S
Jasmine_S