Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Horace kom att inspirera till texten nedan. En rick har raderna åt 'andra hållet. Som rim på rad et, två, fem, mot sedan tre och fyra. Här däremot är raderna ju ett, fyra fem, mot två och tre. Kul med litet ombyte i tidiga kvällen.


Rader i rimmande stund 2021 11 02





Minns ännu våren som drömd,
en årstid då gren och blommor ännu knoppats,
så känns även hoppet har droppats,
numera som om en framtid gömd,
för nu känns det som om naturen är glömd...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 112 gånger
Publicerad 2022-10-06 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP