Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro!

När jag kom till tro

det vet jag nog,

jag hade det svårt

och drogs med ohälsa

ljuva sena 70-tal

jag for till Östanbäck

kloster utanför Sala

bröderna var snälla

och bad för mig!

Jag bad och upplevde

en gudomlig frid!

Sen var jag fast

i Herrens garn!

Jag hade varit

på reatret!

 




Fri vers av Niliboy
Läst 178 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-11-03 06:07



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
Så fin dikting om tro.
och att bära den vidare i hjärtat.
2021-11-04

  Monica Lindgren
Låter skönt! Man får lust att fara dit! (Men det stava "retreat".) hälsn monica
2021-11-03

    Lena Staaf VIP
Fina ord om hur du hittade din tro och ett lugn i detta.
2021-11-03

  Kajan VIP
Mycket glädjande att få del av; äntligen finna vägen och trygghet.
2021-11-03

  Solstrale VIP
Något underbart som här blev uppenbart! Fin berättelse!
2021-11-03

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att "hitta hem" och känna lugn och harmoni.
2021-11-03

  Sparvögat VIP
Så fina ord om vägen till din tro…
2021-11-03

  Bodingen VIP
Härligt att hitta sin plats i tillvaron på detta för dig passande sätt, finemang! :-)
2021-11-03

  Bibbi VIP
Underbart.
2021-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy