Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hen inuti

Blygs alltmer för mitt inre.
Är det ens mitt?!




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-11-03 06:26



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Djup in sikt mitt i prick!
2021-11-10

  Susen VIP
Tänkvärt.
2021-11-04

  Nina Nightwish
Ja, ibland undrar man.. bra liten text
2021-11-04

  Marita Ohlquist VIP
En bra och tankeväckande text som får mig att fundera på mitt inre jag.
2021-11-03

  Mats Edin VIP
Min erfarenhet är att vetskapen minskar med åren
2021-11-03

  Sofiisenasa
Den frågan som kommer och går, vet man verkligen någonsin på riktigt vem man egentligen är eller ändras det med tiden?
2021-11-03

  Öknens Ros VIP
En fråga att ställa sig när man börjar fundera.
2021-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP