Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskapens begravning

Tyst kall och hård
Öppnade mig i vanmakt
anförtrodde mig
Drabbad av svek

Nätbeundrad
välgörenhetsikonen
överöst med likes
Dina selfies

översvämmar
mobilen Leende mun
förföriskt lackröd
ditt leende

Valaffischens
lögn Vrider mig ur ditt grepp
flyr från olusten
och andas ut




Fri vers (Fri form) av Ulf Lundin VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2021-11-03 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP