Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemma







Här uppifrån är bilkön en lysande ödla, den får plats i champagne-glaset.

Natten slingrar sig runt henne som en flytande vampyr. Ögonen är ett fotografi av skapelsen. Skälvandes i trädkronorna - sanningen:

När man äger världen är man alltid hemma.




Fri vers av Knark VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-11-03 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP