Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord fritt från hjärtat kanske speciellt ämnat till dig som upplever dig förorättad och kränk inför mitt klarspråk i texter som triggar det vi oftast helst vill blunda för. Tack!


******* KÖNs KRIG *******

 

 

 

En av mina ”svagheter” är mitt modershjärta

som obönhörligen visar mig vägarna

till att vara en öppen famn att vila i

som i tillåta sorg o ensamhet

omfamnas och läka,helas

som i att släcka rädslan

som i att väcka hoppet

i upplevelsens av gott

 

Detta mitt mjuka är min styrka

det är att värna och inte förbruka

 

Min styrka transformerar kraften

inte som i att kämpa och strida emot

utan som i att omfamna allt i lika värde

 

Om din styrka är din akilleshäl, ditt fall

ompröva dina strider och makt över

tillåt dig transformationen

lika makt till alla och allt

 

Strida, kämpa, kriga är enkelt

försoning kräver egenmakt

 

Jag kräver intet av dig

jag ger dig det jag äger

min kraft att förvalta

ett öppet hjärta-allt

 

 

 

 

 

 

 

 

Tro-hopp-kärlek

 

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 340 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2021-11-03 10:45



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Magnifikt bra!
2021-11-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Stor styrka och mod i din tänkvärda dikt!
2021-11-04

  karenina VIP
Styrkeord som förhoppningsvis avväpnar motparten. Bra skrivet!
2021-11-04

  Kajan VIP
Sann styrka.
2021-11-03

  S.A.I. Steve Lando VIP
Amour på topp!
2021-11-03

    ej medlem längre
Såå bra
2021-11-03

  agh.nilsson VIP
Behövliga ord, tack så mycket.
2021-11-03
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria