Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bra psykvård

 

Träffar läkare 

Jag vill bli inlagd, sa jag 

Följ med hem, sa hon 




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-11-03 11:44



Bookmark and Share


  Jeanette Sandelin
Sjukt bra!
2021-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP