Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feber

Någon har sagt mig
att feber är bra.
Liksom att svettas
då den ska avta.
Och frysa som attan
när den stiger opp.
Men feber lär vara
hjälp för en kropp.

Ja det har förklarats
att den hjälper till.
Att vi har försvarats
från varje bacill.
Den är ingen sjukdom,
tvärtom ger den bot.
Febern är en gudom
och alls inget hot!




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-03 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP