Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Låt så vara..

Och i mörkret vaknar rösterna
De minnen som döljs i dagsljus
Snedsteg och alla tillkortakommanden
Det jag inte kan påverka.
Hur ont skaver inte sorgen
Efter att bara förlorat
Alltid raserat det vackra
Av rädsla för att inte räcka till.
Vill inte sakna längre!
Vill inte sakna det jag aldrig haft
Vill bara komma till ro i själen
Acceptera det paria min hjärna är.
Jag är inte mina tankar
Min självbild är skev
Jag kanske inte är någon älskbar man
Låt så vara. Let it be.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-03 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP