Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Hyllning till diktaren vid Djävulsån


Evigheten tänkte mig då, så

Vad mer kan sägas denna dag av självklarheter
Var timme full av dem vill ilsket protestera
Minuterna går åt, vill bara somna in
I uppror så, stillnar sekunderna




Fri vers av Horace
Läst 118 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-03 14:49



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Texten får åtminstone mig att personligen tänka på hur 'vända-kappan-efter-vinden-ost smakar på tisdagarna i Orsa.
2021-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace