Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens tomma rum

Rösten ekar ännu i själens tomma rum

Omöblerat och övergivet i tystnad 

En öde plats som sover i skuggorna 

Bortom tid och rum in i evigheten 

Begravet och bortglömt sedan länge 

Tankar och minnen som återupprepas  

Solens strålar som försöker lysa in

För att bringa en strimma hopp





Fri vers (Fri form) av Kaffedivan
Läst 96 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-03 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan