Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör mig.



Jag har försökt få tag i dej
nå dej, men förgäves.

Avståndet mellan oss
är ofattbart

Det går helt enkelt inte att förklara.

Men ändå känner jag dig
inom mej

djupt i dom
dunkla undermedvetna

tankarna, platserna
som inte känner några gränser.

när jag kan gå in
och röra vid det allra vackraste.



/på en blomsteräng.
I en stilla park om natten.
Eller bara där i köksfönstret
vid dom bländande stjärnorna/



Jag vet att du hör mej
bortom ljud och ljus,

att du känner mina andetag
och jag känner dina.

i mig.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 105 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-11-03 18:27



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Långt därunder löper banden och kontaktytor som ej behöver förklaras, utan accepteras. Högst läsvärd.
2021-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg