Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


År

I flera år har jag stått här.
På den plats som du höll mig kär.
Men tiden den flyter på.
och
intressen dem ändras så.
Här står jag än
och väntar på dig, min kära vän.




Bunden vers (Rim) av elkaxibro
Läst 87 gånger
Publicerad 2021-11-03 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elkaxibro
elkaxibro