Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

värmevall

sänk dina värmekostnader.
hyr mig.
jag är ett kärnkraftverk.




Fri vers (Fri form) av Jeanette Sandelin
Läst 94 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-03 22:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag gillade din text och dess innehåll
och frågade, ”Vad kostar Du?” (det var inte illa menat, för Du skrev ju så här:
”Jag är ett kärnkraftverk” - och dessa
är säkert INTE billiga).

Tänk att vara ”ett kärnkraftverk”, då blev
Du mång-miljardär på några sekunder.
Speciellt när Putin inte vill sälja olja och gas så billigt som Europa vill. Precis så tänkte jag.
2022-07-15

    ej medlem längre
Vad månne kostar Du per timme?
2022-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Jeanette Sandelin
Jeanette Sandelin