Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JOBBSKATTEAVDRAG!


 

 



Jobbskatteavdrag fick inte mor och far

men de tyckte ändå att alla skulle ha rätt att må bra

Men idag tycks vi alla vara egoister och även du vill ha mer till dig

åtminstone så länge olyckan inte hittar dig

 



Så jobbskatteavdragen blir fler och fler

säg vad kan det bero på

 



Vi har ingen förståelse för andras problem

i brist på empati uppfinner vi straffsystem

Våra inbetalda skatter ska inga sjuka, arbetslösa eller pensionärer få

vad de gjorde innan pissar vi på

 



Så utslagningarna blir fler och fler

säg vad kan det bero på

 



Att få klyftor att minska och öka är dagens rikemans-trix

minskar vi skatten får eliten än mer till lyx

Sen säger de att vi måste stoppa utnyttjarnas egoism

i rädslan för att fråntas en oxfilé till ser vi hellre nazism

 



Så hatarna blir fler och fler

säg vad kan det bero på

 



Att resultatet blir att någon minoritet måste lida än mer

att lögnerna står som spön i backen skiter vi i och vägrar se

Vi förlåter hyllningar om mord men gnäller om gängkriminalitet

för nu har skräcken slagit rot i den demokratiska rösträttens mentalitet

 



Så fattiga barn i Sverige blir fler och fler

säg vad kan det bero på




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-03 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP