Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan


Min flyende sol

När jag ser molnen dra förbi
och tranorna sträcka mot syd,
löven lämna sina grenar,
finner de alla vägen till dig?

Mitt livs kärlek
liljan i dalen
min flyende sol
barfota i sanden

När dagarna blir kortare
och vinden pressar på från norr,
när snön faller tung i lunden,
längtar jag till värmen i din famn.

När åren gått, när livet dör
och jag förstår hur kort det var,
solen vinkar på bergets krön,
hjärtat ropar: Låt oss flyga med!




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 96 gånger
Publicerad 2021-11-04 08:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP