Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Makten förför

Blåtonad gryning fångar nutiden
i det förflutnas kvarglömda skugga
spända strängar av osäkerhet på
flustret som gapar öde mot staden

Ensamhetens vilsna folkarméer
kämpar sig fram mot den fagra mareld
berättaren nyss målat i vatten
ett färgglatt nektarlöst ljusfenomen




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2021-11-04 08:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP