Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I bojor.

Fjättrad

I bojor

Bunden som ett djur
Utelämnad till din hand

Väntar

På njutningen som följer smärtan


Helt är jag din
Helt är jag din

Kvävda andetag
Av din kuk i min hals

Väntar


På njutningen som följer smärtan

Du vet hur du ska ta mig till yttersta spetsen
Min orgasm
Sprutar över dig

Men ännu är du inte klar med mig




Fri vers av Sofiisenasa
Läst 183 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-11-04 09:55



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Den som vill bli fin får lida pin.
2021-11-10

  S.A.I. Steve Lando VIP
en text som mer än sannerligen väcker tankar, fantasier, hetta, samt vilja.

Härlig skapelse, du är!
2021-11-06

  agh.nilsson VIP
Att vara fullständigt överlämnad till någon annan kan ta njutning till en helt annan nivå, att överge kontrollen och låta kroppen och partnern ta en djupare.
2021-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Sofiisenasa
Sofiisenasa