Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Örnaut - Tanka

 

En snabb fågel med

sju-stegad flaxförmåga

siktar sitt byte

steg ett sen kvickt växlar upp

öörn öörn öörn öörn öörn öörn ööööörn




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-07 07:59



Bookmark and Share


  Niliboy
Tjusigt för örnar är vackra men lite farliga, ja huga ligen!
2021-11-08

  Öknens Ros VIP
Humoristisk tanka, i synnerhet den sista strofen!
2021-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP