Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hitta tillbaka

orden som stannar på näthinnan
finner vägar in i vanans rörelsemönster

orden som hörselgångarna tar emot
införlivas i erfarenhetsmassan

läsa för att förändras

eller tvärtom

förändras för att återvinna orden




Fri vers (Prosapoesi) av Inez L
Läst 107 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-05 07:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L