Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

No! - vember



Den gråmelerade höstsolen
skiner bitvis upp
mina baksidor
det som inte tillhör mig

Denna vecka städar jag
No - vember säger NO
till saker och folk
som hellre lämnas

Jag säger nej till dem
som lägger sordin på min dag
Ja då finns det plats
för kärleksfulla istället










Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-11-05 08:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP