Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Hyllning till diktaren vid Djävulsån


Mörka nätter och dagar

Spöket av en far
Önskade en enda natt
Med Hamlet ville han tala
Djävulsån rann stillsamt förbi




Fri vers av Horace
Läst 107 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-05 11:19



Bookmark and Share


  AKT VIP
Talande. Gillas!
2021-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace