Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parkettgolvets skuggor


när flyttkartongerna väl är fyllda
är det allt det där som aldrig kan greppas
som likväl alltid väger tyngst

något måste lämnas kvar
för besök av drömmar att komma

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Almagrundet
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-05 11:48



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Tur det finns sådana som dig, annars skulle jag aldrig gå hit. Fantastiska ord från dig. Igen.
2021-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet