Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökande

Långt in i mitt inre
Finns den drivkraft
Som fick mig framåt

Att aldrig ge upp
Blev ingen sanning
Ty det har jag

Och nu letar min vilsna själ
Efter nya drömmar
Efter nya mål




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 71 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-05 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva